Waterzuivering

Zoek je de beste drinkwaterkraan voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Welkom bij de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor thuis of voor de HORECA en bedrijven.

Ontdek hier onze drinkwatersysteem modellen en vraag prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwater

Stap 1 van 2

Drinkwaterkraan En Designkraan Aqua Pro
Drinkwaterkraan: Waterzuivering

Water heeft de eigenschap verschillende stoffen te absorberen waarmee het in contact komt. Dit betekent dat wanneer water in contact komt met toxines of chemicaliën uit de bodem of zelfs verontreinigende stoffen uit de lucht, het al deze verontreinigende stoffen kan absorberen. Als dit water wordt geconsumeerd, kan het ernstige schade aan het lichaam toebrengen. Daarom is waterzuivering erg belangrijk.

Hier zijn 8 redenen waarom waterzuivering belangrijk is:

1 Om onze gezondheid te waarborgen:

Aangezien ons lichaam voor 60% uit water bestaat, betekent dit dat water essentieel is voor het gezond functioneren van ons lichaam.

2 Het is de meest milieuvriendelijke optie:

Water zuiveren met een waterzuiveringssysteem in plaats van gebotteld water zou de verkoop van plastic flessen aanzienlijk verminderen, wat op zijn beurt kan bijdragen tot een veiliger en groener milieu.

3 Gezuiverd water vermindert het risico op ziekten:

Recente studies hebben aangetoond dat water aluminium kan bevatten, een stof die het lichaam niet kan afbreken. Het kan dan in de hersenen worden opgeslagen en de ziekte van Alzheimer veroorzaken. Gezuiverd water is dus essentieel om dergelijke gezondheidsrisico’s te vermijden.

4 Kosteneffectief:

Een andere eenvoudige reden om water te zuiveren is dat gezuiverd water minder kost dan gebotteld water. Onderzoek heeft uitgewezen dat flessenwater in de meeste gevallen niet anders is dan kraanwater. Daarom is gezuiverd water het goedkopere en gezondere alternatief.

5 Vermindert het risico op gezondheidsschade:

Studies hebben aangetoond dat het chloor dat aan ons drinkwater wordt toegevoegd om bacteriën te bestrijden, leidt tot ernstige gezondheidsschade zoals kanker, hartaanvallen, geboorteproblemen en miskramen. Als het water gezuiverd is van chloor, wordt het risico van deze schadelijke gezondheidseffecten kleiner.

6 Sanitair en oude leidingen:

Het water van de waterleiding mag dan zuiver zijn, maar het stroomt onze huizen binnen via oude, roestige en versleten leidingen. Daarom ligt het voor de hand het water te zuiveren om de consumptie van zuiver drinkwater te garanderen.

7 Onbeperkt aanbod van verse en gezonde koffie, thee en voedsel:

Wanneer gezinnen thuis beginnen met het zuiveren van water, hebben zij onbeperkt toegang tot onbesmet en gezond water dat kan worden gebruikt om te koken, te wassen, planten water te geven en vele andere dagelijkse taken. Dit is gemakkelijker dan flessenwater te gebruiken, waardoor het aanbod van gezuiverd water beperkt is.

8 Bescherming tegen bacteriën:

Wanneer u thuis water zuivert met de CC1E, kunt u er zeker van zijn dat het water is getest en voldoende zuiver is voor consumptie. Dit betekent ook dat bacteriën zoals Giardia en Cryptospeoridium cysten, die braken, koorts en diarree kunnen veroorzaken, zijn verwijderd, zodat het water gezond is om te drinken. Waterbehandeling geeft u de gemoedsrust dat het water dat u en uw gezin gebruiken veilig en gezond is.

Drinkwaterkraan Gekoeld En Bruisend Water Prijzen