Waterzuiveraar voor uw huis

Zoek je een waterzuiveraar voor uw huis? Welkom bij de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor thuis of voor de HORECA en bedrijven.

Ontdek hier onze drinkwatersysteem modellen en vraag prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwater

Stap 1 van 2

Drinkwaterkraan En Designkraan Aqua Pro
Drinkwaterkraan: Waterzuiveraar

5 redenen om een waterzuiveringsinstallatie voor uw huis te kopen

Als u nog geen waterzuiveraar voor uw huis hebt geïnstalleerd en gewoon leidingwater gebruikt, moet u uw beslissing heroverwegen. Leidingwater is zelden zuiver en bevat veel onzuiverheden die het ongeschikt maken om te drinken, te wassen, te baden en vele andere routinematige huishoudelijke taken uit te voeren.

Bekijk de top 5 redenen waarom u een waterzuiveringsinstallatie voor uw huis zou moeten kopen.

1. Om u te voorzien van veilig en schoon drinkwater.

Een van de belangrijkste redenen om een waterzuiveringsinstallatie voor uw huis aan te schaffen is dat u daarmee de beschikking krijgt over schoon, hygiënisch en veilig drinkwater. Kraanwater bevat gewoonlijk meer dan 2100 toxische elementen die het water verontreinigen en het ongeschikt maken voor consumptie. Deze toxinen omvatten sulfaten en nitraten, die giftig zijn voor het lichaam en kunnen leiden tot diverse maag- en longziekten. Anderzijds zal een waterzuiveringsinstallatie voor uw huis u helpen dergelijke kwalen en ziekten te voorkomen, aangezien deze verontreinigende stoffen uit het water zullen worden verwijderd en u 100% zuiver water zult hebben om te drinken.

2. Draagt bij tot de fysieke en mentale ontwikkeling van uw kinderen

Schoon drinkwater speelt een belangrijke rol bij de bevordering van de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van uw kind. Kinderen die niet over schoon drinkwater beschikken, lijden vaak aan psychische stoornissen. Onzuiver drinkwater bevat vaak een hoge concentratie kwik, wat kan leiden tot problemen in de geestelijke ontwikkeling van kinderen. Het is algemeen bekend dat kinderen die aan geestesziekten lijden ook een slechte lichamelijke ontwikkeling hebben. Om ervoor te zorgen dat uw kinderen zowel lichamelijk als geestelijk gezond zijn, moet u een waterzuiveringsinstallatie voor uw huis aanschaffen.

3. Verleng de levensduur van uw machines en afvoersystemen.

Een waterzuiveringsinstallatie voor uw huis zorgt niet alleen voor zuiver en schoon drinkwater, maar helpt ook om kalkaanslag uit het water te verwijderen. Kalkaanslag maakt water hard, zodat het niet geschikt is om te drinken. Bovendien komt kalk ook in aanraking met vaatwassers, douches en afvoeren en beschadigt de toestellen. Dit verkort de levensduur van uw toestellen, zodat ze van tijd tot tijd moeten worden gerepareerd en vervangen.

Met behulp van een waterzuiveraar kunt u echter een einde maken aan deze problemen.

4. Voorziening van schoon en zuiver badwater

Hard water, dat rijk is aan chloriden, sulfaten en calciumbicarbonaten, is niet geschikt voor wassen en baden. De harde kalk vormt een vuil schuim op uw lichaam, waardoor zeep ondoeltreffend wordt, een grondige reiniging wordt bemoeilijkt en het verwijderen van bacteriën van uw huid ongemakkelijk wordt. Dit leidt ook tot diverse huiduitslag en andere problemen, zoals eczeem. Daarom is het belangrijk om een goede waterzuiveraar voor uw huis te hebben, zodat u de beschikking heeft over schoon badwater.

5. Helpt het risico op geboorteafwijkingen bij baby’s te verminderen

Schoon drinkwater is van groot belang voor zwangere vrouwen omdat het de kans op geboorteafwijkingen bij de pasgeborene zo klein mogelijk maakt. Daarom moet u een waterzuiveraar voor uw huis hebben om u en uw baby veilig te houden.

Drinkwaterkraan Gekoeld En Bruisend Water Prijzen