Waterkranen

Zoek je de beste waterkraan voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Welkom bij de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor thuis of voor de HORECA en bedrijven.

Ontdek hier onze drinkwatersysteem modellen en vraag prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwater

Stap 1 van 2

Drinkwaterkraan En Designkraan Aqua Pro
Drinkwaterkraan: Waterkranen

De beste waterkranen

Jarenlang haalden wij ons water uit de kraan, maar de echte vooruitgang kwam pas toen het water werd gezuiverd voordat het door de leidingen en uiteindelijk door onze kranen werd geleid.

Dit betekent dat verontreinigd water niet langer een probleem is. In landen als Engeland en andere Europese landen is het leidingwater zo schoon geworden dat de mensen het niet langer nodig vinden gebotteld water te kopen.In plaats daarvan drinken ze water rechtstreeks uit de kraan.

Kraanwater wordt niet alleen gebruikt om te drinken, maar ook voor de afwas, de was, om te koken, enzovoort. Kranen kunnen van staal of metaal zijn.

Waterkranen worden veel gebruikt en zijn overal te vinden. Je hebt er minstens een in elke badkamer en misschien twee in de keuken.

In de meeste badkamers is de linkerkraan voor warm water en de rechterkraan voor koud water. Sommige kranen moeten worden opengedraaid, andere moeten worden opgedraaid.

Voordelen van kranen

Handig:

U krijgt stromend, schoon, gefilterd en koel water direct in uw huis! Als uw kraanwater schoon en gefilterd is, is het net zo goed als flessenwater.

Spaar het milieu:

U hoeft geen plastic waterflessen meer te kopen; minder rommel en afval.

Beter voor je portemonnee:

Het is goedkoop! Je hoeft geen flessenwater meer te kopen, waardoor je hierop al uitspaart.

Meer opbergruimte: 

U hebt veel meer ruimte in uw keuken omdat u geen plastic flessen meer hoeft te bewaren.

Betere smaak dan flessenwater:

Sommige studies hebben aangetoond dat mensen kraanwater lekkerder vinden dan flessenwater. Eén zo’n studie werd uitgevoerd in New York.

Properder water:

Leidingwater moet aan verschillende overheidsnormen voldoen voordat het mag worden geleverd. Voor gebotteld water bestaat een dergelijke garantie niet.

Kraanwater schoner maken

Hoewel de ontwikkelde landen erin geslaagd zijn hun leidingwater schoon te maken, zijn vele andere landen, zoals India, er niet in geslaagd schoon water aan hun burgers te verstrekken. Over de hele wereld worden veel inspanningen geleverd om schoon leidingwater te leveren.

In veel rapporten wordt geconcludeerd dat Duitsland en Zweden schoon leidingwater leveren, maar Noorwegen en Zwitserland staan aan de top als het gaat om de kwaliteit van leidingwater.

Onderhoud van kranen

Het grootste probleem met kranen is dat ze kunnen lekken. In de meeste gevallen bellen mensen onmiddellijk een loodgieter als ze zelf geen idee hebben van deze problemen. Er kunnen ook problemen zijn met het koelsysteem.

Het verhelpen van deze twee problemen is niet eenvoudig, en u zult waarschijnlijk een deskundige nodig hebben om ze te verhelpen, tenzij u denkt dat u het zelf kunt. U moet ook het filtersysteem in het oog houden, als u er een hebt geïnstalleerd.

Drinkwaterkraan Gekoeld En Bruisend Water Prijzen