Waterkoeler zonder flessen

Zoek je een waterkoeler zonder flessen? Welkom bij de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor thuis of voor de HORECA en bedrijven.

Ontdek hier onze drinkwatersysteem modellen en vraag prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwater

Stap 1 van 2

Drinkwaterkraan En Designkraan Aqua Pro
Drinkwaterkraan: Waterkoeler zonder flessen

Waterkoeler zonder flessen is de nieuwste uitvinding

Het maakt gebruik van het basisconcept van de beschikbaarheid van water en benut de voordelige punten om een waterkoeler zonder flessen te ontwikkelen en uit te vinden die veel gemakkelijker te installeren, te verplaatsen, te gebruiken en te onderhouden is dan afzonderlijke gekoelde flessen voor drinkwater doeleinden.

De waterkoeler zonder flessen kunnen zowel in commerciële als in huishoudelijke omgevingen worden gebruikt, aangezien hun werking niet beperkt is tot een bepaalde omgeving. Een van de onontbeerlijke voorwaarden voor de installatie van een waterdispenser zonder fles in huis, op kantoor, in een restaurant of zelfs op school is de aanwezigheid van een waterleiding in de nabijheid van de plaats waar de waterdispenser zonder fles wordt geïnstalleerd.

Een watervoorziening is essentieel voor de installatie van een waterdispenser zonder fles, aangezien het mechanisme van een waterdispenser zonder fles niet voorziet in een onafhankelijke waterproductie.

Een waterkoeler zonder flessen koelt het water uit een nabijgelegen waterbron, koelt het tot de door de persoon gewenste temperatuur en stelt het beschikbaar om te drinken via een veel efficiënter mechanisme. Het is een ideaal apparaat voor mensen die in bedrijfsruimten en kantoren werken, aangezien de installatie tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

Hoe werkt een waterkoeler zonder flessen

Een rechtstreekse aansluiting op de watervoorziening van een commercieel gebouw of een woonwijk kan een stroom vervuild water naar een waterkoeler zonder flessen leiden. Om dit dilemma aan te pakken, hebben fabrikanten van waterkoeler zonder flessen een meerfasige filtersysteem in waterkoeler zonder flessen geïnstalleerd dat gebruik maakt van het fenomeen osmose om ongewenste verontreinigende stoffen uit te filteren die ziekte kunnen veroorzaken bij mensen die het verontreinigde water drinken. Het basismechanisme van een waterkoeler zonder flessen bestaat er dus in water uit een bron te halen, het te filteren en af te koelen alvorens het beschikbaar te maken als drinkwater.

Het filtratiesysteem dat in de waterkoeler zonder flessen is ingebouwd, werkt volgens de omgekeerde-osmose filtratie methode. Deze strategie maakt gebruik van osmose als basisprincipe. Het water uit de waterbron wordt door een semi-permeabel membraan geleid dat onzuiverheden en andere verontreinigende stoffen die infecties kunnen veroorzaken, eruit filtert. Het water wordt vervolgens beschikbaar gesteld voor drinkdoeleinden. Als verontreinigende stoffen er niet worden uitgefilterd voordat het drinkwater beschikbaar wordt gesteld, kunnen mensen die van het verontreinigde water drinken aan talrijke chronische ziekten lijden die fataal kunnen zijn als zij niet op tijd worden behandeld.

Een meerfasige filtratiesysteem kan ook worden geïnstalleerd in waterkoeler zonder flessen, maar de omgekeerde-osmose strategie werkt efficiënter. Het water door meerdere fasen van een meerfasige filtratiesysteem laten gaan kost extra tijd en vermindert de efficiëntie van waterkoeler zonder flessen.

Waterkoeler zonder flessen bieden zowel warm als koud water, en een extra kenmerk van de nieuwste modellen is een veiligheidsschakelaar die gevaarlijke ongevallen met kinderen door heet water voorkomt.

Drinkwaterkraan Gekoeld En Bruisend Water Prijzen