Waterkoeler voor thuis

Zoek je waterkoeler voor thuis voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Welkom bij de drinkwatersystemen en waterkoelers van Aqua-Pro, voor thuis of voor de HORECA en bedrijven.

Ontdek hier onze drinkwatersysteem modellen en vraag prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwater Waterkoeler Voor Thuis

Stap 1 van 2

Waterkoeler Voor Thuis
Waterkoeler voor thuis / Drinkwaterkraan Aqua Pro

Waterkoeler voor thuis

4 Zaken die U moet Overwegen vooraleer een Waterkoeler te kopen

Waterkoelers van goede kwaliteit aankopen is heel belangrijk, omdat ze U helpen gezond te blijven door U veilig drinkwater te verschaffen. Om er echter zeker van te zijn dat U een kwalitatieve waterkoeler aanschaft, moet U deze 4 belangrijke punten in overweging nemen vooraleer U de aankoop doet.

De Kamer Waar U de Waterkoeler Wenst te Plaatsen

Het is onontbeerlijk dat U de kamer waar U de waterkoeler wenst te plaatsen zorgvuldig onderzoekt. Elke waterkoeler is verschillend van afmeting, vorm en functie en vraagt een verschillende soort ruimte. Sommige waterkoelers zijn heel groot en kunnen U in enkele uren tientallen liters waters verschaffen. Dit soort waterkoelers vragen een ruime kamer waar ze naar behoren geïnstalleerd kunnen worden. Anderzijds zijn er waterkoelers voor thuisgebruik die kleiner zijn en gemakkelijk in eender welke kamer kunnen geplaatst worden. U moet dus eerst beslissen in welke ruimte U het toestel wenst te plaatsen, vooraleer U de aankoop doet.

Hoe Veel Drinkwater Verbruikt U in een Uur?

Elk waterzuiveraar heeft een verschillende capaciteit en gebruikt dus ook niet evenveel tijd om een bepaalde hoeveelheid water te filteren. Daarom zou U moeten weten hoeveel water U en Uw huisgenoten per uur verbruiken, zodat U een waterkoeler kan aanschaffen die deze hoeveelheid per uur aankan. Waterkoelers die gebruik maken van koolstoffilters hebben meestal meer tijd nodig om een liter water te filteren dan apparaten die werken met omgekeerde osmose of UV-stralen. Het is dus noodzakelijk dat U Uw waterconsumptie kent vooraleer U een waterkoeler koopt.

De Efficiëntie van de Waterkoeler

Het is noodzakelijk dat U de efficiëntie van de verschillende waterkoelers voor thuisgebruik kent, vooraleer U er één aankoopt. De efficiëntie heeft niet enkel te maken met de hoeveelheid water dat de waterkoeler kan filteren binnen een bepaalde tijdsperiode, maar ook met het energieverbruik van het toestel. Waterfilters die op elektriciteit werken, verbruiken meestal erg veel energie om een kleine hoeveelheid water te filteren en zijn niet erg doeltreffend. Waterkoelers die echter omgekeerde osmose of UV-stralen gebruiken zijn redelijk energiebesparend en kunnen U dus heel wat geld besparen.

Uw Budget en Maandelijkse Uitgaven

Vergeet niet om Uw maandelijkse uitgaven en het budget dat U heeft opzij gezet voor de aankoop van een waterkoeler, goed te bekijken. Uw taak stopt niet met de aankoop van een waterkoeler want waterkoelers vragen ook onderhoudskosten. U zal maandelijks een bepaald bedrag moeten investeren in Uw waterkoeler zodat deze vlot blijft functioneren. Daarom moet U Uw maandelijkse uitgaven kennen en een waterkoeler aanschaffen die kostenbesparend is en lage onderhoudskosten vraagt.

Waterkoeler Voor Thuis