Waterkoeler op kantoor

Zoek je een Waterkoeler op kantoor? Welkom bij de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor thuis of voor de HORECA en bedrijven.

Ontdek hier onze drinkwatersysteem modellen en vraag prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwater

Stap 1 van 2

Waarom heb je een waterkoeler op kantoor nodig?

Er is zoveel concurrentie in de zakenwereld deze dagen, vind je niet? Er schijnen zoveel concurrerende bedrijven te zijn om het hoofd aan te bieden en bij te houden. In een dergelijke situatie wilt u altijd dat uw werknemers het beste van zichzelf geven en de zaken zo snel mogelijk afhandelen.

Onderzoek heeft aangetoond dat hoe comfortabeler werknemers zich voelen op het werk, hoe beter ze presteren. Dit is een van de redenen waarom werkgevers de kantoorruimte van hun werknemers en de algemene omgeving van de werkplek verbeteren.

Werkgevers proberen vriendelijker te zijn omdat zij weten dat werknemers het best presteren als zij gelukkig en ontspannen zijn.

Voordelen, salarisverhogingen en andere zaken motiveren werknemers om beter te presteren. We mogen echter niet de eenvoudige dingen over het hoofd zien die een groot verschil kunnen maken; een voorbeeld hiervan is een waterkoeler op kantoor.

Veel studies hebben aangetoond dat werknemers die water drinken, veel gemakkelijker werken en dingen sneller gedaan krijgen. Drinken tijdens het werk zorgt er ook voor dat werknemers zich minder moe en uitgeput voelen.

Er zijn nog andere indirecte voordelen van een waterkoeler. Als u uw werknemers schoon water geeft, lopen ze minder kans om ziek te worden en nemen ze dus minder vrije dagen op. Dit betekent dat u maandelijks meer werk kunt verzetten.

Als uw kantoor in een land is met zeer hoge temperaturen en een vochtige atmosfeer, dan is er geen twijfel mogelijk over de aanschaf van een waterkoeler; zorg ervoor dat u er een aanschaft.

Onderzoek dat het bovenstaande argument ondersteunt

De volgende punten pleiten sterk voor waterkoelers op kantoor.

In Nieuw-Zeeland werd een studie uitgevoerd waaruit bleek dat werknemers veel beter werkten wanneer zij werden aangemoedigd na elk uur werk iets te drinken. De kwaliteit en de snelheid van hun werk werden aanzienlijk verbeterd.

Er is zelfs een heel vak voor studenten psychologie over hoeveel water werknemers nodig hebben tijdens het werk. Dit onderwerp werpt ook licht op het feit dat het werk aanzienlijk kan worden verbeterd als werknemers regelmatig vocht blijven drinken.

Dus niet alleen de werknemers hebben baat bij waterdispensers op kantoor, maar het hele bedrijf is beter af.

Een ander feit dat na vele tests door psychologen is vastgesteld, is dat water drinken ook stress aanzienlijk vermindert. Hieruit kan worden geconcludeerd dat werknemers zich veel meer ontspannen en op hun gemak voelen wanneer zij een paar glazen water drinken.

Een waterkoeler voor op kantoor kopen

Als je na het lezen van al deze informatie nog twijfelt, beschouw dan de aankoop van een waterkoeler als een investering. U hoeft jarenlang geen nieuw toestel te kopen; het kan van tijd tot tijd onderhoud nodig hebben, maar schade kan gemakkelijk worden hersteld.

De meeste bedrijven kiezen voor een koelbox waar ze een fles in doen; deze waterflessen gaan echter lang mee omdat ze vrij groot zijn en niet veel kosten. U kunt ook kiezen voor een koeler die aan de muur wordt bevestigd.

Drinkwaterkraan Gekoeld En Bruisend Water Prijzen