Waterfiltersysteem voor thuis

Zoek je het beste waterfiltersysteem voor thuis? Welkom bij de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor thuis of voor de HORECA en bedrijven.

Ontdek hier onze drinkwatersysteem modellen en vraag prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwater

Stap 1 van 2

Soorten waterfiltersystemen voor huishoudelijk gebruik

Waarom zijn waterfiltratiesystemen zo belangrijk? Schoon water is uiteraard zeer belangrijk omdat onrein water verschillende ziekten kan veroorzaken, waarvan sommige dodelijk kunnen zijn. Met een waterfiltersysteem voor thuis beschikt u gegarandeerd over schoon water dat de kwaliteit van uw dagelijks leven aanzienlijk verbetert. Dit heeft zelfs gevolgen voor de huidige economie doordat de lasten voor de medische sector worden verlicht.

Waterfiltersysteem voor thuis: verschillende soorten:

Systemen voor waterfiltratie onder de gootsteen

Het voordeel van deze systemen is dat ze niet voor iedereen zichtbaar zijn. Sommige mensen zijn erg gevoelig voor het design van hun huis en keuken, en voor hen is dit type waterfilter erg geschikt. Deze waterfilters zijn dan ook zeer gangbaar.

Draagbare waterfiltersystemen

Over het algemeen zijn deze filters niet geschikt voor thuisgebruik. Deze filters worden vooral gebruikt door reizigers en wandelaars

Gaasfilters

Dit soort filters maakt gebruik van een gaas om bacteriƫn uit het water te verwijderen.

Hoe kies je het beste waterfiltersysteem voor thuis?

Prestaties

Dit is de belangrijkste factor bij de keuze van een waterfiltersysteem. Het beste systeem moet in staat zijn alle soorten bacteriƫn uit het water te verwijderen. Een goed waterfiltratiesysteem moet ook in staat zijn geuren uit het water te verwijderen en de smaak van het water te verbeteren, zodat het niet vreemd smaakt.

Eigenschappen

Het is ook goed om na te gaan of het water warm of koud kan worden gemaakt, afhankelijk van het seizoen. Het is ook raadzaam uit te kijken naar waterfilters die aangeven wanneer het waterfiltersysteem moet worden vervangen, bv. door een rood lampje of een alarmsignaal.

Waterfiltersysteem voor thuis

Het is noodzakelijk om thuis een waterfiltersysteem te hebben. Het goede van waterfilters is dat het water na het filteren niet vreemd smaakt. Filters zorgen ervoor dat de smaak van het water wordt verbeterd en dat het water niet stinkt. Natuurlijk zijn filters duur in aanschaf en vergen ze regelmatig onderhoud, maar ze zijn het zeker waard.

Drinkwaterkraan Gekoeld En Bruisend Water Prijzen