Kraan voor drinkwater

Zoek je de beste kraan voor drinkwater voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Welkom bij de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, onze drinkkranen zijn bestemd voor iedereen.

Ontdek hier onze modellen en vraag via onderstaand kader vrijblijvend uw prijsofferte aan:

Aqua Pro Drinkwater

Stap 1 van 2

Kraan Voor Drinkwater
Kraan voor drinkwater

Kraan voor drinkwater kopen

Eén van de tegenwoordig vaak door mensen ervaren problemen tegenwoordig is dat schoon en veilig drinkwater niet beschikbaar is. Normaal gezien gebruiken mensen kranen voor drinkwater in hun huizen Het water dat deze kranen voor drinkwater bereikt is echter niet compleet hygiënisch, en daarom krijgen zij tal van gevaarlijke ziekten. Als u kranen voor drinkwater koopt voor uw huis, dient u ook de volgende 3 belangrijke dingen in acht te nemen.

Laat een waterfilter systeem in uw huis installeren

Het allerbeste wat u moet doen wanneer u kranen installeert in uw huis voor drinkwater is een waterfilter systeem van goede kwaliteit in uw huis laten installeren. De water filter zal ervoor zorgen dat het water dat de kranen in uw huis bereikt vrij is van alle giftige stoffen, chemicaliën en ongewenste onzuiverheden die u bloot kunnen stellen aan het krijgen van gezondheidsproblemen en chronische ziekten.

Zorg ervoor dat het filter systeem dat u koopt goed genoeg is om alle soorten microscopische en grote onzuiverheden te elimineren. Er zijn bepaalde water filters die enkel de bacteriën uit het water verwijderen, zoals UV filters, terwijl andere filters zoals een koolstof filter dan weer enkel grote partikels kunnen verwijderen. Zogenaamde “reverse osmosis” filters kunnen echter alle watergedragen onzuiverheden en organismen uit alle soorten water verwijderen.

Kijk het metaal van de kranen voor drinkwater na

Een andere zaak waar u op moet letten bij het aanschaffen van kranen van drinkwater is het grondig onderzoeken van het metaal van de kranen voor drinkwater. Zorg ervoor dat de kranen vervaardigd zijn uit metaal van goede kwaliteit dat niet reageert met het water dat uit de kraan komt, wat resulteert in een metaalachtige en ongewenste smaak. Kranen die gemaakt zijn van metaal van lage kwaliteit hebben de neiging om te reageren met de chemicaliën in het water wat zorgt voor giftige bijproducten die blaas-, darm- en leverkanker kunnen veroorzaken.

U dient dus grondig onderzoek te doen naar de bedrijven die kranen aanbieden voor drinkwater en kranen kopen van een fabrikant die bekend staat om de verfijnde kwaliteit en hygiëne van de kranen die zij bieden voor drinkwater.

Kijk de hardheid van het water in uw huis na

U dient ook na te kijken of het water dat uw huis bereikt al dan niet hard is. Hard water is rijk aan ionen, sulfieten, calcium- en magnesiumbicarbonaten die reageren met het water en kalkaanslag vormen, wat op zijn beurt het water een slechte smaak geeft en het ongeschikt maakt voor gebruik in uw huis. U dient na te kijken of u al dan niet hard water in uw huis aangeboden krijgt, zodat u de kranen voor drinkwater en waterfilter systemen die u plaatst hierop can baseren. Als er hard water is in uw huis dient u een water onthardend filtersysteem te kopen dat niet alleen de chemicaliën en organismen die ziekten veroorzaken verwijdert, maar het water ook onthardt voordat u het gebruikt.

Zorg ervoor dat u deze 3 activiteiten navolgt voordat u kranen koopt voor drinkwater in uw huis om te verzekeren dat u en uw familie enkel toegang hebben tot schoon en zacht water.

Kraan Voor Drinkwater