Keukenkraan met waterfilter

Kent u al onze keukenkraan met waterfilter voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Welkom bij de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor thuis of voor de HORECA en bedrijven.

Vraag hieronder naar onze prijzen en ontvang persoonlijk advies:

Aqua Pro Drinkwater

Stap 1 van 2

Keukenkraan Met Waterfilter
Keukenkraan met waterfilter

Voordelen van het installeren van een waterfilter voor uw keukenkraan

Veel mensen hebben de gewoonte om water rechtstreeks uit hun keukenkraan te drinken. Dit kan een verkeerde en schadelijke praktijk zijn want het water uit de keuken kraan kan giftige en/of verontreinigende stoffen bevatten die bekend staan ​​voor het veroorzaken veel problemen. Daarom is het het beste om een waterfilter te installeren in uw keukenkraan.

Neem een ​​kijkje naar de 3 volgende voordelen van het installeren van een drinkwatersysteem in uw woning.

Verwijdert hardheid uit het water

Een waterzuiveraar fungeert ook als een waterontharder die helpt bij het ​​verwijderen van de hardheid van het vervuilde water. Water wordt hard wanneer er bicarbonaten, chloriden en sulfaten van magnesium en calcium in worden afgezet. Deze zouten vormen calcium bicarbonaat wat ook algemeen bekend als kalksteen of kalkaanslag. Deze kalkaanslag maakt het water hard, dat is waarom het niet meer geschikt is om te worden gebruikt voor drinken, baden, wassen en schoonmaken.

Hard water is niet alleen schadelijk bij drinken of koken, maar ook ongeschikt geworden voor het schoonmaken. Het resulteert in enorme vlekken op uw kleren, de vloer en metalen voorwerpen, met inbegrip van uw auto, vaatwasser en andere apparaten. Deze vlekken verminderen de levensduur en de kwaliteit van deze objecten. Dit is precies de reden waarom u moet beschikken over een waterzuiveraar in het algemeen.

Verbetert uw gezondheid en levenskwaliteit

Een van de grootste voordelen van het installeren van een waterzuiveraar in uw woning is dat het helpt bij het verbeteren van uw gezondheid en de kwaliteit van uw leven. Leidingwater is niet alleen hard, maar ook vol met honderden onzuiverheden die giftig en onveilig zijn om te consumeren. Verontreinigingen zoals cadmium, kwik en nitraten maken het water giftig en kunnen leiden tot tal van gezondheidsproblemen en ziekten die niet u alleen ziek maken, maar ook een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van uw leven. U bent niet langer in staat om goed van uw leven te genieten en lijdt altijd aan ernstige gezondheidsproblemen, zoals cholera, diarree, maag- en ademhalingsproblemen.

Om ervoor te zorgen dat u en uw gezin veilig en gezond te blijven, dient u een drinkwaterfilter van topkwaliteit te installeren in uw keukenkraan.

Helpt u geld te besparen

Het installeren van een drinkwaterfilter in uw keukenkraan zal u niet alleen gezond houden, maar bespaart u ook een hoop geld. Als u hard water gebruikt, heeft u een hoger risico op het krijgen van ziekten, wat betekent dat uw medische kosten verhogen. Hard water doet ook het rioleringssysteem sneller roesten en rotten, waardoor u hopen geld dient te besteden aan het repareren en vervangen van uw afvoerleidingen. Dit alles doet niets anders dan het verhogen van uw ellende en kosten. Echter, met de hulp van een waterzuiveraar, kunt u deze kosten te verminderen en gemakkelijk geld besparen.

Deze redenen moeten u alvast overtuigd hebben om een drinkwaterfilter voor uw keukenkraan te installeren. Echter, zorg ervoor dat u investeert in een waterfilter van goede kwaliteit aangezien dit langer mee gaat. Kies daarom voor de Aqua-Pro: een keukenkraan van topkwaliteit die zorgt voor gekoeld en gefilterd plat water en spuitwater.

Contacteer het team van Aqua-Pro voor een gratis prijsofferte.

Keukenkraan Met Waterfilter