Aqua-Pro waterkoeler kopen

Zoek je een Aqua-Pro waterkoeler? Welkom bij de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor thuis of voor de HORECA en bedrijven.

Ontdek hier onze drinkwatersysteem modellen en vraag prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwater

Stap 1 van 2

Waarom een Aqua-Pro waterkoeler kopen?

Allerlei studies en rapporten over de kosten, de gevolgen voor het milieu en de potentiële problemen van gebotteld water hebben de wereld geschokt; de mensen beseffen eindelijk dat niet alles wat modern en gesofisticeerd is, ook zo gezond is als het lijkt. Mensen in kantoren en zelfs thuis kochten gebotteld water omdat zij dachten dat zij water van veilige kwaliteit kochten. Aangezien gebotteld water duur en beperkt is, werden Aqua-Pro waterkoelers uitgevonden om mensen te helpen. Aanvankelijk waren ze alleen te zien in kantoorgebouwen, maar langzamerhand vinden ze hun weg naar woningen en worden ze met succes een standaardtoestel voor dagelijks gebruik. Naarmate de populariteit van Aqua-Pro waterkoelers is toegenomen, is ook de verkoop van dit product gestegen.

Er zijn twee verschillende soorten Aqua-Pro waterkoelers op de markt: de draagbare waterdispenser, die meestal in kantoren of woningen te vinden is, en de flesloze Aqua-Pro waterkoelers, die meestal in grote bedrijven te vinden zijn. De naam alleen al verraadt dat de draagbare waterkoelers overal kunnen worden geplaatst, zolang er maar een stopcontact in de buurt is om de koeler draaiende te houden. De automaat kan water verwarmen of afkoelen, afhankelijk van welke van de twee kranen op de automaat u gebruikt. De dispenser heeft een fles aan de bovenkant die het water in de koeltank leidt. Op die manier kan koud water worden geleverd op plaatsen waar de watervoorziening moeilijk is.

Hoewel de draagbare dispenser veiligheid en gemak biedt, moet bij de aankoop van dit product met een aantal factoren rekening worden gehouden. Ten eerste moet de eigenaar regelmatig waterflessen kopen om een constante aanvoer van water te garanderen. Ten tweede nemen sommige koelboxen veel plaats in en zijn de waterflessen zo zwaar dat het moeilijk is ze te tillen.

De Aqua-Pro watercoolers zonder fles hebben daarentegen geen waterflessen nodig, omdat zij worden aangesloten op een waterleiding waar leidingwater doorheen stroomt. Het filtersysteem zorgt ervoor dat de kwaliteit van het water gedurende de hele levensduur uitstekend blijft. Een groot voordeel van dit type Aqua-Pro waterkoeler is de onbeperkte aanvoer van topkwaliteit water zonder de flessen regelmatig te moeten vervangen. Deze koelers zijn meestal te vinden in kantoorgebouwen of kantines. Dit type drinkwatervoorziening is ook veel goedkoper dan de normale waterdispensers. Er is geen extra energie nodig om alles te vervangen, behalve het filterpatroon, dat gemakkelijk kan worden vervangen omdat het goedkoop is en overal verkrijgbaar. Er is één groot nadeel: de koeler is niet draagbaar en de installatie is vrij ingewikkeld. Daarom kan de hulp van een loodgieter nodig zijn.

Gelukkig zijn er tegenwoordig nieuwe Aqua-Pro waterkoelers die zowel als dispenser en als koeler zonder fles werken. Deze koelers kunnen worden aangesloten op de waterleiding, of er kan een waterfles bovenop de koeler worden geplaatst. Voor gezinnen, vooral met opgroeiende kinderen, is alleen een koelbox geschikt die volledig is ontworpen voor gezondheidsveiligheid. Naarmate de technologie voortschrijdt, moeten we bijblijven met dit soort producten om iedereen gezond en fit te houden. Om deze goede gezondheid te bereiken, moeten wij ons bewust zijn van al deze verbeteringen en misvattingen, zodat wij de juiste beslissingen kunnen nemen.

Drinkwaterkraan Gekoeld En Bruisend Water Prijzen