Aqua-Pro drinkwatersysteem of gebotteld water?

Aqua-Pro Drinkwatersysteem: drinkwatersysteem of gebotteld water?

drinkwatersysteem aqua-pro kraanOnlangs is er in veel rapporten kritiek geleverd op het plastic van waterflessen. Als de fles wordt onderzocht, dan is er een kans dat de kwaliteit van het water ook moet onderzocht worden. Volgens sommige onderzoeken is het raadzaam om de flessen water weg te gooien en over te schakelen naar het Aqua Pro drinkwater systeem. Studies hebben aangewezen dat de flesjes water eigenlijk leidingwater bevatten met niets meer dan een aantrekkelijk label. Als u zich zorgen maakt over het milieu en de gezondheid van uzelf en uw dierbaren, moet u overschakelen naar een Aqua Pro drinkwater systeem.

20/20 onderzoek

Aqua-pro drinkwatersysteemEnkele jaren geleden nam ABC Network’s nieuwe show “20/20” een grondig kijkje naar de bekende waterflessen door ze naar bacteriologen te sturen. De resultaten waren schokkend; er was nauwelijks variatie tussen de flessen water en het water uit de kraan. Het water was gevuld met bacteriën, met inbegrip van e. coli, zware metalen en chloor. Daarnaast kunnen de plastic flessen ook beginnen chemicaliën te lekken die zeer schadelijk zijn voor onze gezondheid. Dat is de reden waarom men geen voedsel in plastic containers langer dan enkele dagen moet bewaren. Echter, een ding is zeker over het Aqua-Pro drinkwatersysteem. Het water loopt door een effectief water filtratie proces voordat in uw glas terechtkomt.

Gemakkelijk gebruik

Aqua-pro drinkwatersysteem Aqua-ServiceHet Aqua Pro drinkwater systeem is eenvoudig te installeren en er is geen loodgieter voor nodig. Speciale gereedschappen zijn niet nodig en iedereen kan het installeren op zichzelf. Het Aqua Pro drinkwater systeem werkt op basis van filtratie. Dit betekent dat het systeem daadwerkelijk allerlei slechte dingen uit het water haalt en ze in een cartridge opvangt die eenvoudig te vervangen is. Bovendien, bij gemiddeld gebruik, dient de cartridge slechts tweemaal jaar te worden vervangen. Tegenwoordig kunnen moderne watersystemen u zelfs met een alarm signaleren of de hoogte brengen wanneer de cartridge klaar is om te worden vervangen. Denk na over de hoeveelheid geld die u bespaart door dit te doen.

Nog steeds niet tevreden?

Het Aqua Pro drinkwater systeem werkt zo goed als het eruit ziet. Dit en de andere watersystemen hebben een glanzend en glad uiterlijk dat alle buizen en tanks omvat. De behuizing is eenvoudig te verwijderen, voor degenen die ervoor kiezen voor de naakte look van het drinksysteem of als u de filtratie cartridge wilt veranderen. Bovendien werkt het Aqua Pro drinkwater systeem sneller dan de waterfilter kruiken die worden weergegeven in tv-commercials en geadverteerd in winkels.

De smaak?

Mensen beweren dat ze kiezen voor flessen water, omdat het veel beter smaakt (sommige mensen hebben gezegd dat heter ook gezonder “uitziet”). Toch voerde het programma 20/20 een willekeurige blinde test, waarbij willekeurige mensen werden gevraagd om van beide soorten water te drinken terwijl ze geblinddoekt waren. Bijna niemand kon het verschil tussen het kraanwater en de flesjes water smaken. De vraag is, als het dezelfde smaak heeft, maar meer verontreinigende stoffen en bacteriën heeft, wat koopt u dan?

Daarom, als u helemaal zeker wilt zijn dat u de beste kwaliteit van het water ontvangt, zonder enig risico van bacteriën, verontreinigende stoffen of gevaarlijk plastic, maak dan de slimme keuze met het kopen van uw eigen Aqua Pro drinkwater systeem.

Comments are closed.